HomePage-1800x875 IMG-20180403-WA0000 np300BS urvan xtrail_xtremer
spacer
spacer

SELAMAT DATANG KE NISSAN KUALA TERENGGANU

Kami menyediakan semua jenis kereta Nissan yang ada untuk pasaran Malaysia.
Call/sms/whatsapp +6013-9900147untuk info atau tempahan.

KERETA POPULAR NISSAN

Projek Central Spine Road (CSR) sepanjang 411 kilometer dan menghubungkan Pahang ke Kota Bharu, Kelantan, disahkan tidak akan ada tol, ujar Timbalan Menteri Kerja Raya Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin dalam Dewan Rakyat semalam.

Katanya lagi, ini termasuk dengan Lebuhraya Kota Bharu-Kuala Krai yang melibatkan jarak 61.36 km juga merupakan sebahagian daripada CSR dan ia juga akan bebas tol, laporan Bernama.

Kenyataan ini adalah bagi menjawab soalan yang dikemukakan oleh Datuk Kamarudin Jaafar (PKR-Tumpat) yang ingin tahu adakah kerajaan merancang untuk mengenakan caj tol bagi Lebuhraya Kota Bharu-Kuala Krai.

Rosnah turut berkata, projek Kota Bharu-Kuala Krai merupakan sebahagian daripada Pelan Malaysia ke-10 (RMK10). Tambahnya lagi, pakej 1B (dari Pasir Hor ke Kadok) melibatkan jajaran sejauh tujuh kilometer, dan pembinaannya telah bermula sejak April 2014, serta dijangka siap pada Februari 2018. Sementara pakej 2A pula (dari Kadok ke Ketereh) yang melibatkan jarak 6.85 km, dijangka siap pada November 2018 dan pakej 2B (Ketereh ke Kok Lanas) sepanjang 6.2 km baru saja dikeluarkan surat persetujuan pada 3 November lalu.

 

 

MAZANI
NISSAN KUALA TERENGGANU

Hai, saya Mazani (Nissan Kuala Terengganu). Saya merupakan  Sales Advisor Nissan Malaysia . Kepakaran saya ialah membantu pelanggan-pelanggan saya mendapatkan kereta Nissan Idaman mereka. Hubungi Saya di +6013-9900 147 jika anda mahu saya bantu anda dapatkan kereta Nissan Idaman Anda.

MENGAPA MEMILIH KAMI

Nasihat Kewangan
Kami bantu anda merancang kewangan untuk membeli kereta Nissan yang menjadi idaman anda.
Perkhidmatan Yang Cepat & Pantas
Kami bantu untuk dapatkan kereta Nissan idaman anda dengan secepat yang mungkin. Tempah sekarang.
Pilihan Kereta Yang Banyak
Kami menyediakan semua jenis kereta Nissan yang available untuk pasaran Malaysia.
Penghantaran Percuma
Penghantaran percuma ke seluruh malaysia termasuk sabah dan sarawak.