HomePage-1800x875 IMG-20180403-WA0000 np300BS urvan xtrail_xtremer
spacer
spacer

SELAMAT DATANG KE NISSAN KUALA TERENGGANU

Kami menyediakan semua jenis kereta Nissan yang ada untuk pasaran Malaysia.
Call/sms/whatsapp +6013-9900147untuk info atau tempahan.

KERETA POPULAR NISSAN

 

Sebagai maklum balas terhadap mesej yang sebelum ini disebarkan melalui media sosial, Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) hari ini mengeluarkan kenyataan rasminya berhubung pengesahan biometerik pemilik kenderaan.

Menurut JPJ, mesej yang menyatakan bahawa bermula 1 September ini pemilik kenderaan wajib hadir ke JPJ bagi membuat pengesahan biometrik untuk tujuan pembaharuan Lesen Kenderaan Motor adalah tidak benar. Prosen pembaharuan berkenaan adalah sama seperti sebelumnya, sama ada pemilik atau wakil boleh hadir ke JPJ dan tiada pengesahan biometrik diperlukan.

Mulai 1 September 2016, mana-mana kenderaan yang memperbaharui Lesen Kenderaan Motor akan diberikan Sijil Pemilikan Kenderaan (VOC) baharu bagi menggantikan Perakuan Pendaftaran Kenderaan (geran) sedia ada. Penggantian geran kepada VOC juga akan dibuat dalam urusan pindaan dan pembetulan rekod yang belum pernah mendapat VOC.

JPJ juga memaklumkan, penukaran VOC bagi kali pertama adalah percuma. Bagi kenderaan yang telah mendapat VOC sebelum ini, JPJ boleh mengeluarkan VOC baharu di atas permintaan pemilik, sekiranya berlaku sebarang pindaan atau perubahan rekod kenderaan.

Orang ramai juga dinasihatkan supaya tidak lekas percaya kepada khabar angin yang disebarkan melalui media sosial yang tidak dapat disahkan sumbernya berkaitan hal ini.

 

 

MAZANI
NISSAN KUALA TERENGGANU

Hai, saya Mazani (Nissan Kuala Terengganu). Saya merupakan  Sales Advisor Nissan Malaysia . Kepakaran saya ialah membantu pelanggan-pelanggan saya mendapatkan kereta Nissan Idaman mereka. Hubungi Saya di +6013-9900 147 jika anda mahu saya bantu anda dapatkan kereta Nissan Idaman Anda.

MENGAPA MEMILIH KAMI

Nasihat Kewangan
Kami bantu anda merancang kewangan untuk membeli kereta Nissan yang menjadi idaman anda.
Perkhidmatan Yang Cepat & Pantas
Kami bantu untuk dapatkan kereta Nissan idaman anda dengan secepat yang mungkin. Tempah sekarang.
Pilihan Kereta Yang Banyak
Kami menyediakan semua jenis kereta Nissan yang available untuk pasaran Malaysia.
Penghantaran Percuma
Penghantaran percuma ke seluruh malaysia termasuk sabah dan sarawak.