HomePage-1800x875 IMG-20180403-WA0000 np300BS urvan xtrail_xtremer
spacer
spacer

SELAMAT DATANG KE NISSAN KUALA TERENGGANU

Kami menyediakan semua jenis kereta Nissan yang ada untuk pasaran Malaysia.
Call/sms/whatsapp +6013-9900147untuk info atau tempahan.

KERETA POPULAR NISSAN

Keputusan Kabinet untuk meluluskan operasi perkhidmatan perkongsian kenderaan atas talian seperti Uber dan Grab adalah kerana kepentingan rakyat, lapor The Sun Daily.

Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz memberitahu akhbar berkenaan, keputusan Kabinet berkenaan adalah dipengaruhi kehendak rakyat.

“Kami tiada masalah untuk mengawal selia Uber dan Grab kerana ini adalah apa yang rakyat mahukan,” kata beliau. “Kami bersikap objektif dan kami berpandukan kepentingan rakyat.”

“Pengguna adalah aspek yang jauh lebih penting dari pemandu teksi. Apa yang rakyat mahukan dan suka gunakan adalah faktor utama kami membuat keputusan untuk mengawal selia Uber dan Grab,” tambah beliau.

Beliau juga memberikan mesej mengejutkan, “Uber tidak akan diharamkan (di Malaysia).”

Menurut Nazri lagi, Grab dan Uber adalah organisasi nasional, merujuk kepada pelaburan tidak langsung Khazanah Nasional Berhad dalam permulaan teknologi dan DNA tempatan Grab.

“Sebagai Menteri Pelancongan, saya pastinya menyokong inisiatif teknologi untuk perkhidmatan pengangkutan awam yang lebih efisien. Mereka (Uber dan Grab) adalah lebih kompetitif dan kadang-kala menawarkan tambang yang lebih murah dari teksi konvensional yang mana ia baik untuk rakyat dan pelancong.”

Beliau turut mengingatkan pemandu agar melihat kelulusan operasi Uber dan Grab ini sebagai peringatan supaya mereka memperbaiki perkhidmatan mereka.

“Kami tidak melupakan mereka. Ada berberapa insentif yang kami (Kabinet) telah luluskan minggu ini yang mana ia akan dilaksanakan oleh SPAD dalam Program Transformasi Industri Teksi tidak lama lagi,” kata Nazri dan menambah kerajaan tidak akan tunduk pada ugutan mereka untuk tidak memberikan mengundi kepada parti memerintah.

“Mereka melakukan kesalahan besar jika pemandu-pemandu teksi ini terus mengugut kami,” tegas beliau.

 

 

MAZANI
NISSAN KUALA TERENGGANU

Hai, saya Mazani (Nissan Kuala Terengganu). Saya merupakan  Sales Advisor Nissan Malaysia . Kepakaran saya ialah membantu pelanggan-pelanggan saya mendapatkan kereta Nissan Idaman mereka. Hubungi Saya di +6013-9900 147 jika anda mahu saya bantu anda dapatkan kereta Nissan Idaman Anda.

MENGAPA MEMILIH KAMI

Nasihat Kewangan
Kami bantu anda merancang kewangan untuk membeli kereta Nissan yang menjadi idaman anda.
Perkhidmatan Yang Cepat & Pantas
Kami bantu untuk dapatkan kereta Nissan idaman anda dengan secepat yang mungkin. Tempah sekarang.
Pilihan Kereta Yang Banyak
Kami menyediakan semua jenis kereta Nissan yang available untuk pasaran Malaysia.
Penghantaran Percuma
Penghantaran percuma ke seluruh malaysia termasuk sabah dan sarawak.