HomePage-1800x875 IMG-20180403-WA0000 np300BS urvan xtrail_xtremer
spacer
spacer

SELAMAT DATANG KE NISSAN KUALA TERENGGANU

Kami menyediakan semua jenis kereta Nissan yang ada untuk pasaran Malaysia.
Call/sms/whatsapp +6013-9900147untuk info atau tempahan.

KERETA POPULAR NISSAN

Satu lagi projek lebuhraya yang sedang rancak dibina iaitu Lebuhraya Persisiran Pantai Barat dari Banting, Selangor ke Taiping, Perak dijangka siap pada tahun 2019. Menurut Pengarah Urusan West Coast Expressway Sdn Bhd (WCESB), Datuk Neoh Soon Hiong, lebuhraya sepanjang 233 kilometer yang menelan kos pembinaan sebanyak RM6 bilion ini sudah pun 23% siap.

Katanya, walau pun pada awal pembinaannya projek yang dimulakan pada tahun 2014 mengalami sedikit masalah, namun buat masa ini ia berjalan seperti yang dirancang, laporan Berita Harian.

“Ia membabitkan 11 fasa pembangunan dan kini sedang memasuki fasa kelima membabitkan kawasan di Selangor. Manakala fasa ke-lapan dan 11 di Perak. Apabila pakej yang dibina secara berperingkat ini siap sepenuhnya, kita akan mula buka untuk kutipan tol,” katanya kepada pihak media.

Lebuhraya Pesisiran Pantai Barat bakal menghubungkan bandar seperti Banting, Shah Alam, Kuala Selangor, Tanjung Karang, Sabak Bernam dengan Teluk Intan.

 

Mazani Nissan Kuala Terengganu

013-9900 147

 

 

MAZANI
NISSAN KUALA TERENGGANU

Hai, saya Mazani (Nissan Kuala Terengganu). Saya merupakan  Sales Advisor Nissan Malaysia . Kepakaran saya ialah membantu pelanggan-pelanggan saya mendapatkan kereta Nissan Idaman mereka. Hubungi Saya di +6013-9900 147 jika anda mahu saya bantu anda dapatkan kereta Nissan Idaman Anda.

MENGAPA MEMILIH KAMI

Nasihat Kewangan
Kami bantu anda merancang kewangan untuk membeli kereta Nissan yang menjadi idaman anda.
Perkhidmatan Yang Cepat & Pantas
Kami bantu untuk dapatkan kereta Nissan idaman anda dengan secepat yang mungkin. Tempah sekarang.
Pilihan Kereta Yang Banyak
Kami menyediakan semua jenis kereta Nissan yang available untuk pasaran Malaysia.
Penghantaran Percuma
Penghantaran percuma ke seluruh malaysia termasuk sabah dan sarawak.